Skättekärrs byaväg 14

Nyhamnsläge, Höganäs Se på karta

7 300 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
285 m²
Tomtarea
9 334 m²
Byggår
2005

ROSENHOLM - Gedigen och smakfull bostad uppförd 2005/2017 i u-formation med vasstak och korsvirkesinslag. Ca 285 kvm med rymd och atmosfär! Stort läckert vardagsrum med platsbyggda bokhyllor och eldstad, kök med granitskivor och utgång till stenlagd uteplats, hallrum med centralt placerad eldstad, tre badrum, allrum, tre sovrum med möjlighet att inreda fler sovrum.
9 334 kvm tomt med beteshagar och en trädgård med stora möjligheter för odlingsintresserade. Trädgården består idag av 175 olika rosor, odlingslådor, fruktträd, liten trädgårdsdamm, växthus, uteplatser, flaggstång och hönshus. Trevlig infart till rymlig asfalterad parkering och innergård. Garage/förråd i direkt anslutning till bostaden.
Mycket trevligt och lugnt beläget med fin vy över åkerlandskap och med omedelbar närhet till service och hav i Nyhamnsläge. Ca-avstånd: 4 km sydväst om Arild, 6 km sydost om Mölle, 6 km norr om Höganäs, 25 km väster om Ängelholm och 30 km nordväst om Helsingborg. LADDA NER PROSPEKT med mer information på Mäklarens hemsida.

Läs mer hos mäklaren