Knaverstad-Ryr 565

Aröd, Kungälv Karta & restider

2 250 000 kr
VillaVilla

Bo nära hav och natur i en nyare enplansvilla för helårsboende. Åtråvärt läge långt in på vägen i en lugn, barnvänlig och idyllisk miljö där tomten ligger soligt och angränsande mot skogen. Huset är i ett gott skick med hög standard och allt man kan önska i utrustningsväg. Därutöver får man ett tilltaget sovrum, helkaklat badrum och trivsamt vardagsrum som möter köket i sin öppna planlösning. Ett boende som passar de flesta, billigt och enkelt att underhålla, bekvämt i ett plan och gott om parkeringar.

Knaverstad-Ryr ligger strax utanför centrala Kode (ca 7 min bilväg) på väg ut mot Aröds härliga bad- och båtliv och har naturen som granne i en skyddad rogivande miljö. Här bor man med ett riktigt drömläge, tyst och fridfullt med underbar utsikt och vacker omgivning kring sig, där solen är närvarande hela dagen. Lyxen att kunna cykla bort till morgondoppet eller båten, samtidigt som Kodes fina service, pendling (bussförbindelser finns även till Aröd) och omsorg finns på ett behändigt nära avstånd är få förunnat! Golfaren kan även glädjas av att omtyckta Kungälv-Kode GK passeras på vägen ut.

Från Kode erbjuds goda kommunikationer med både buss och pendeltåg som bägge har bra pendelparkeringar. Likväl erbjuds en lika god barnomsorg där skolbussen från området transporterar till tre kommunala och två fristående förskolor, samt skolgång upp till sjätte klass i Tunge skola. Allt i en vacker lantlig miljö med en av Västsveriges finast skolgårdar, där eleverna har tillgång till en stor fruktträdgård, ängsmark och bergsknallar.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
60 m²
Tomtarea
521 m² tomt
Antal rum
2 rum
Driftkostnad
20 250 kr/år
Byggår
2012
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Knaverstad-Ryr 565 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 250 000 kr
Driftkostnad
20 250 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

8 512
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 44 dagar sedan, den 5 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips