795 000 kr
VillaVilla

Har du drömt om att äga en hästgård? Nu finns möjligheten att köpa en charmig gård som ligger i Åsbro, med adress Hult 711.

Gården mäter 6520 kvadratmeter och ligger i ett skyddat läge längst ner på vägen. Här finns det ett hus, som används som åretrunt-boende, en isolerad friggebod på 15 kvm, ett träskjul för ytterligare förvaring, jordkällare, förråd med utedass, snickarbod och garage med plats för en bil, eller varför inte en vagn för hästarna. Och inte att förglömma: uteboxar (två platser) och foderplats med tak. Du har också en lummig trädgård med äpple-, päron- och plommonträd samt gott om ridvägar runt om tomten.

Boningshuset är rött med vita knutar. I hallen är väggarna tapetserade och på golvet ligger det en plastmatta. Här har du en enkelgarderob och lite längre in, i mellanhallen, finns ytterligare förvaring i form av fler garderober. Från hallen tar du dig till husets oinredda vind. I badrummet är det våtrumsmatta på golv och vägg. Här har du wc, handfat, dusch och spegelskåp.

I köket är väggarna tapetserade och på golvet ligger en plastmatta. Köksluckorna är i ljus kulör och diskbänkarna är i rostfritt stål samt i ek. Här får du plats med en mindre matgrupp. Köksutrustningen såsom ugn med spisplattor och köksfläkt är av äldre modell. I köksdelen finns också diskmaskin och tvättmaskin.

I husets allrum finns det en kamin som värmer gott under årets kallare dagar. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade. Här får du plats med en mindre soffa.

Sovrummet, som ligger intill allrummet, har tapetserade väggar och plastmatta på golvet. Här har du gott om plats för en dubbelsäng.

Gården har stora möjligheter - här kan du forma ditt boende och skapa din dröm!

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
59 m²
Tomtarea
6 520 m² tomt
Antal rum
2 rum
Driftkostnad
16 272 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hult 711 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
795 000 kr
Driftkostnad
16 272 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

9 184
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 87 dagar sedan, den 17 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips