Kvarnåker 10

Dala-Järna, Vansbro Se på karta

280 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
1 388 m²
Byggår
1922
Driftkostnad
20 000 kr/år

Välkommen till Kvarnåker 10- en äldre villa med renoveringsbehov. Här får du möjlighet att skapa något utifrån dina egna villkor och önskningar. Huset är beläget i ett lugnt och trevligt område. Med närheten till förskola, natur och en tomt som inbjuder till spring och lek passar detta boende för såväl en mindre barnfamilj som för den som önskar ett hem i en naturnära miljö.

Den här villan är inredd med ett kök, sovrum, badrum, toalett och ett vardagsrum där det finns rum för soffgrupp samt TV-möbler. Köket erbjuder bra med förvaring, här finns det plats för matbord och som pricken över i- ett charmigt Gå-In-skafferi med generöst med förvaringsyta. I köket är även den fina vedspisen placerad. Badrummet är rymlig och här finns en toppmatad tvättmaskin. På ovanvåningen finns sovrummet som erbjuder gott om utrymme och härifrån når du även husets balkong, en perfekt plats att njuta av solen under sommarens kommande dagar. Den övre hallen är rymlig och ger möjlighet att inredas till en kontorsdel, alternativt en läshörna eller möjligen är detta en bra placering för en gästsäng. Angränsande till denna yta finns en kattvind.

Huset står på en lättskött och barnvänlig tomt. Trädgården har stora gräsytor och plats för att odla och plantera efter eget önskemål. På fastigheten finns en carport, vedbod, ett uthus samt en jordkällare och vid infarten till fastigheten finns plats för ytterligare parkering.

Fastigheten har eftersatt underhåll och huset samt uthusen behöver renoveras. Se detta som en möjlighet att förvärva ett hus där du kan renovera efter egen stil och smak och samtidigt bevara de fina detaljerna.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef