Enviksvägen 3

Enviken, Norrtälje Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
3 096 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
31 966 kr/år

Här erbjuds du en fantastisk plats att fly till när vardagen blir för hektiskt. Fridfulla omgivningar i det populära området Enviken med Kommunalt V/A. En huvudbyggnad som du utan problem kan nyttja som permanentbostad på en av Envikens mest välskötta trädgårdstomter!

Huvudbyggnaden har en total area om 94 kvm fördelat på entréplan samt källarplan. Entréplan erbjuder en rymlig hall med golvvärme, välplanerat kök med fina vyer ut över den fantastiska trädgården, ett helkaklat duschrum med vattentoalett, stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt ett väl tilltaget vardagsrum med härliga sällskapsytor vid den sprakande braskaminen. I vardagsrummet finns tillräckligt med ytor för att installera ytterligare ett sovrum om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till en stor inglasad altan i sydväst.
Källarplan erbjuder en stor tvättstuga samt bra förvaringsytor.

Tomten är en natur- och trädgårdstomt om 3 096 kvm. Tomten är en av områdets mest välskötta med noggrann planering och placering av växtligheter och grönska. Trädgården kommer troligtvis att bli nya ägarens favoritplats. Speciellt nu på våren när knoppar börjar slå ut och solen är som starkast. På tomten, utöver huvudbyggnad, finns ett välskött gästhus med altan i sydost och sydväst. Vid uppfarten står en carport med gott om plats för stora bilen och strax utanför entrén har ni en förrådsbyggnad med bl.a. snickarbod.

Från bostaden är de endast ca 3 km till Bergshamra. I Bergshamra finns bland annat matbutik med bra sortiment, vårdcentral, skolor och trävaruhus. Området Enviken har en välskött samfällighetsförening som plogar vägarna i området året runt. I närheten finns badplats och Envikens båtklubb där man kan bli medlem och nyttja båtplats. Om man önskar så finns det möjlighet att gå med i en gemensamhetsanläggning, vilket då möjliggör nyttjande av pool för både vuxna och barn, bastu, klubblokal, tennis- och fotbollsplan. Boule-bana finns.

Till Norrtälje har du 24 minuter med bil och till Stockholm ca. 75 minuter. Ni har 400 m till närmaste busshållplats (buss nr 637) som tar dig direkt in till Norrtälje på ca. 29 minuter.

Detta är ett riktigt smultronställe där ni kan avnjuta era semesterdagar eller hela året runt!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje