Flyggsundet 2

Flygsundet, Arjeplogs kommun Se på karta

1 625 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1 257 m²
Driftkostnad
6 300 kr/år

Många har långa kravlistor på sina kommande fritidshus, det som oftast står högst på listan är högklassigt friluftsliv, bra fiske och fina jaktmöjligheter i kombination med härlig natur och närhet till fjället och vatten. Av en ren händelse så har ni nu ett sådant tillfälle, vi har nu fått äran att presentera denna nybyggda sportstuga, belägen i attraktiva området Flyggsundet. Fastigheten är idylliskt placerad nära sundet mellan fjällsjöarna Stor-Mattaure och Lill-Mattaure.

Flyggsundet 2 är bebyggd med en sportstuga, grillkåta, gäststuga, förrådsbyggnad och utedass. Sportstugan rymmer ett allrum som ligger i öppen planlösning mot kök och matplats, härifrån har man även utgången till altanen som ligger med härlig sjöutsikt och soligt söderläge. Stugan har även ett sovrum på entréplan och ett loft som rymmer många sovplatser. Har man ännu fler gäster så kommer gäststugan att fylla en värdefull funktion.

Fastigheten ligger i ett attraktivt område när det gäller friluftsliv, jakt och fiske. Om man nämner närhet till fjällsjöar som Mattaure, Labbas, Rappen och Tjeggelvas brukar folk reagera och lägger man även till Piteälven i samma mening så förstår ni som gillar fiske att ni har hittat helt rätt. Området erbjuder alla möjligheter till varierat fiske oavsett årstid. Småviltsjakten som man på ett enkelt sätt löser genom Arjeplogs Allmänning, håller högsta klass, packa ryggsäcken och förbered er på en härlig dag ute i skogen med mycket spänning och förhoppningsvis stor jaktlycka. För er som även söker möjlighet till skidåkning så kan vi glatt meddela att fastigheten ligger med närhet till den fina skidanläggningen på Galtispouda.

Som ni förstår så erbjuder denna fastighet otroligt fina förhållanden om man gillar natur och uteliv. Här kommer många minner att skapas för hela familjen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Mäklare Daniel Nyström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
0960-558 52