Östnår 271

Hackås, Berg Se på karta

550 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
2 354 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
24 075 kr/år

Välkomna till Östnår och denna fastighet med på rymlig och lättskött tomt med sjöutsikt och gott om utrymme.

Till bostadshuset välkomnas ni via en inglasad altan in i huset där ni finner ett härligt ljust och rymligt kök med hörnläge och vedkamin som värmer gott. Vardagsrummet är även det ljust och rymligt och vidare finner ni ett sovrum, badrum med dusch samt ett rum som kan användas som tvättstuga. I huset finner ni även en oinredd övervåning med möjlighet att inreda för den som önskar.

På tomten finner ni ett stort garage med loft som kan färdigställas med garageportar. I gästhuset finns plats för övernattande gäster och här finns både vedspis och elspis för matlagning. I separat hus på tomten finns tvättmaskin, dusch och vattenpump och en praktisk jordkällare att förvara den egna skörden i.

Östnår är beläget strax utanför den gemytliga byn Hackås där god service erbjuds och ni finner både förskola, skola och gott om möjlighet till aktiviteter med t.ex. fotbollsplan, skridskoplan och gym. I Hackås finns även en båthamn, strömbacka kvarn, restaurangen Hackås Drive inn och med buss kan ni enkelt pendla med goda förbindelser både till Östersund och Svenstavik.

Vällkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB