Handöl 579

Handöl/Enafors, Åre kommun Se på karta

1 490 000 kr

1 975 000 kr -25 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64,2 m²
Tomtarea
1 115 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
22 903 kr/år

I centrala Handöl ligger detta fritidshus som är delvis renoverat med en smakfull rustik inredning.
Tomten är väl omhändertagen med en stor gräsmatta både på framsida av huvudbyggnaden och innergården mot gäststugan. Här har du en fin utsikt mot Handölsforsen dit det också är gångavstånd.

Huvudhuset om totalt ca64 kvm har tillbyggts med ett sovrum och en rymlig hall med förvaring. Vardagsrummet är uppdaterat med nya golv och väggar och en trevligt fjällinspirerad dekor, här inne ryms både matsalsdel och soffgrupp. Köket är utrustat med allt som behövs för ett bekvämt fjällboende och här finns också plats för ett mindre köksbord med stolar. I huvudhuset finns också badrum med duschkabin och huset har en trevlig uteplats i söderläge med utsikt.

I gäststugan om ca 27kvm finns plats för familjen, släkt eller vänner. Här finns ett rymligt allrum som fungerar både som sovrum och sällskapsrum. Ett litet kök (ej i bruk), en hall med förvaring och ett badrum med dusch och toalett.

Utanför gäststugan finns ett förråd, samt ett mindre skotergarage.

Det här fritidshuset passar det äventyrliga paret eller familjen som trivs i fjällen och nära naturen.
Från huset finner du flera tur och vandringsleder och här finns också närhet till skoterspår. Här bor man bra både kort och lång tid, året runt eller bara under helger. Valet är ditt!

Till Storulvån tar det ca 15 minuter och därifrån tar du dig ut till några utav Jämtlands finaste fjällområden, Sylarna, Blåhammaren mfl.
Det är ca 20 minuter med bil till Storlien för handel och tåg/bussförbindelser samt liftburen skidåkning, ca 30 minuter till Duved och ca 40 minuter med bil in till Åre by.

Varmt välkommen att boka tid för visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Kontakta mäklaren

Monica Norberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
Mäklare Monica Norberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
0702-536060