Norrbergsvägen 1

Heby, Heby Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Tomtarea
2 288 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
21 400 kr/år
Antal besök
4 775
Dagar på Hemnet
7

"Detta hem upplevs bäst på plats" är ett uttryck som sällan används rätt, i detta fall är det ett faktum!

Ni som länge drömt om att ha ett boende på landet bland vackra skogar och grönskande åkrar inpå husknuten kommer att trivas ypperligt bra!
På fastigheten finner trädgårdsentusiasten utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete. För andra plats att bara slappa i en hängmatta, läsa en bok och njuta av den svenska naturen.

Här bor ni endast 250 m bort från Vansjön. Ta en roddbåt, kajak eller motorbåt ut för fiske eller bara för att njuta av miljön.

Direkt när ni kliver in i huvudbyggnaden möts ni av fantastiskt ljus och en behaglig känsla av trivsel och harmoni. Bostadens ca 67 kvm fördelar sig på en rymlig hall med avhängningsmöjligheter, ett större badrum utrustat med dusch, handfat med kommod, separett toa och tvättmaskin. Inbjudande kök i lantlig stil med kvarvarande vedspis, trägolv och goda ytor för matlagning.

Trevligt vardagsrum med en öppenspis som sprider mysfaktor i hela bostaden med sprakande värme. Hit kan ni bjuda vänner och familj inför olika högtider. I anslutning till vardagsrummet finner ni ett sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till verandan.

Varmbonat gästhus om ca 20 kvm är fördelat på ett öppet allrum med en härlig braskamin, pentry och wc med handfat. På fastigheten finner ni vidare diverse förrådsutrymmen, snickarbod och friggebod med goda förvaringsmöjligheter.

Med bil kan ni enkelt ta er in till Uppsala på ca 45 minuter, beräkna en dryg 1,5 timme till Stockholm. Sala och Enköping ligger i närheten.

Från Stockholm / Uppsala: Åk väg 72 från Uppsala till samhället Morgongåva. Passera Morgongåva och tag höger där mot Molnebo. Passera Molnebo och tag vänster vid vägskylt Nordsjö och sedan höger igen in på Torpvägen. Åk till hus nr 4 på högre sida av grusvägen.

Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Damir Bicharov

Notar
Mäklare Damir  Bicharov, Notar
0768-54 95 05
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.