Banjovägen 24

2 019 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
85 m²
Byggår
2019
Nyproduktion 

Nu finns möjlighet att förvärva denna tomt på Banjovägen 24 tillsammans med en nyckelfärdig enplansvilla från Älvsbyhus vilken anpassas efter köparens önskemål. Förslagsvis uppförs husmodellen "Elsa" om 85 kvm vilken erbjuder allt du behöver på en våning. Ett stort sovrum och ett stort kök med direkt tillgång till ett rymligt vardagsrum, som vid behov går att dela av för att få ytterligare ett sovrum innanför köket. Som tillval finns bl.a. flera olika garagemodeller, fiber och interiöra val men i grunden håller huset en god standard med exempelvis genomgående trägolv. Uppvärmning sker med en frånluftsvärmepump, denna håller nere driftkostnaderna.

Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Den förhållandevis korta byggtiden som erbjuds gör att ni kan flytta in redan under vintern! Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats.

Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Älvsbyhus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen.

Visningshus finns i Mariestad och Herrljunga. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och tidsbokning.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Skövde