Örnakärr 8

Höörs kommun Se på karta

995 000 kr

1 095 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Tomtarea
2 140 m²
Driftkostnad
14 538 kr/år

Om du längtar efter att bo nyrenoverat, gärna slipper ansvaret som en större byggnad innebär och helt enkelt vill fokusera på att leva – då är det här bostaden för dig. Det här är en villa vars 40 kvadrat nyttjas effektivt för att skapa en smakfull och funktionell helhet. Ett nybyggt uterum på 20 kvadrat förlänger levnadsytan utåt under sommarhalvåret liksom den grönskande trädgården. Tomten är på 2140 kvadrat och ligger nära slutet av en återvändsgata, vilket erbjuder avskildhet och lugn.
Huset renoverades 2022 med nytt tak, nya rännor, ny plåt runt skorstenen samt nytt staket och grind. Genom hela bostaden återkommer olika grå nyanser som kompletteras fint av vita innertak i varierande utförande. Helheten skapar en tidlöst klassisk känsla och gör att du enkelt kan sätta din egen prägel på bostaden. Köket renoverades 2020 och bortsett från det gråmelerade golvet går det i vitt. Här finns bland annat stänkskydd i vitt kakel och rymliga skåp med vita, minimalistiska luckor. Rummet har fint ljusinsläpp från två håll.

I anslutning till köket ligger vardagsrummet som har fönster åt inte mindre än tre väderstreck. Här är väggarna målade i en mjukt grå nyans medan golvet är en nylagd träparkett i vitgrå toner. Blickfånget utgörs av en charmig, gammaldags vedeldad kamin. I vardagsrummet ryms både matbord och tevesoffa och rummet öppnar sig mot ett mindre rum i samma stil och som lämpar sig väl som sov- eller arbetsrum. Härifrån når du det helkaklade badrummet, vilket byggdes ut 2014 och som har både dusch och tvättmaskin.

Bostaden har även ett uterum som nås via vardagsrummet. Detta byggdes från grunden 2020. Här strömmar ljus in genom de många fönstren och till viss del också genom taket, vilket ger en luftig och uppfriskande atmosfär. Golvet täcks av en mjuk heltäckningsmatta. Här ryms både sittmöbler och bord, en underbar plats att umgås på. I den grönskande trädgården finns också ett trädäck som byggdes 2020 och är på 15 kvadrat. Här kan många soliga dagar tillbringas i skuggan av den intilliggande syrénbusken.

Härifrån når du Höörs tätort på några minuter med bil och lokaltrafik finns på promenadavstånd. På cykelavstånd finns den populära Ringsjön. Malmö når du på 45 minuter och Helsingborg på en timme.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höör

Kontakta mäklaren

Rebecca Ljungdahl

Bjurfors Höör
Mäklare Rebecca Ljungdahl, Bjurfors Höör
0701641985