Holmtjärnsvägen 10

Idkerberget, Borlänge Se på karta

495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 337 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1955
Driftkostnad
18 326 kr/år
Antal besök
5 526
Dagar på Hemnet
16

Två mindre hus på en trivsam tomt med naturen inpå husknuten i den lilla byn Idkerberget. Flytta hit och känn hur axlarna sjunker, stressen försvinner och upplev en helt annan livskvalité endast 20 minuter sydväst om Borlänge.

Här finns möjligheterna att skapa ett hem för den lilla familjen, er som söker generationsboende eller dig som vill bara vill bo lite billigare. Det skulle även kunna bli ett perfekt fritidshus att nyttja både på sommar och vinter. Med två stugor så finns det dessutom riktigt bra uthyrningsmöjligheter.

Tack vare att det endast är 22 minuter till den fina anläggningen i Romme Alpin och blott 16 minuter till det smått magiska området för längdskidåkning eller vandring, Gyllbergen, så finns aktiviteter för hela familjen. Fina fiskevatten och bärrika skogar är två andra faktorer som gör att många trivs fantastiskt bra i byn.

Gården har sett sina bästa dagar och är i behov av renovering. Är du på den händiga sidan, har tid och ork så finns det en otroligt fin möjlighet att kunna komma undan med ett otroligt billigt hus. Renoverar du dessutom upp den andra stugan och hyr ut den så kan du kanske bo gratis dessutom.

Huset har stått tomt (men uppvärmt) sedan November och då ingen av dödsbodelägarna har bott i fastigheten så önskar de friskriva sig från ansvar för fel och brister i fastigheten.

Välkommen på Visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge