Balsbo 237

Järlåsa, Uppsala Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Tomtarea
600 m²

Sjöstugan

Underbart belägen fastighet med en förtrollande utsikt mot vackra Strandsjön. Från alla rummen i det förtjusande lilla huset har ni fri sikt ut mot den glittriga vattenytan. Redan på farstun, med kaffekoppen i hand, känner ni doften av sjön. Promenera genom det rasslande ljudet av blåbärsriset och ta ett försiktigt kliv ut på flytbryggan. Här, uppkrupen med fötterna under dig, kan du sluta ögonen och låta vinden smeka din kind.

Här vid sjöstugan finner du lugnet och kan njuta av natur och sjöliv endast 30 minuter med bil från Uppsala. På stamfastigheten finns flera byggnader och har senast fungerat som vårdfastighet och tidigare kursgård. Gården är nu under avstyckning och huvudhuset som ligger intill är sålt till en privatfamilj.
Stugan är vinterbonad och kopplad till gårdens vattenbrunn och avloppssystem. Parkering för bil får ordnas av köparen, förslag på placering finns på den inskickade handlingen för bygglov/avstyckning.

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen.

- När kvällen är kommen står himmelen i brand i väst. Slut ögonen och hör vågorna klucka mot brygga och båt!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren