Nilsby Pikhägnet 1

Kils kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
1,3 ha
Byggår
1900
Driftkostnad
7 500 kr/år

Välkommen till Nilsby Pikhägnet 1.
Vi har nöjet att erbjuda detta charmiga torp i mycket gott skick med ett fantastiskt läge med skog och mark inpå knuten och närhet till flera sjöar med bad och fiskemöjligheter. Pikhägnet är ett s k hemman som omfattas av 1,3 hektar mark med skog med avverkningsmöjligheter, bär-och svampskogar runtom och eget privat läge. På tomten finns ett charmigt torp med timmerstomme, spröjsade fönster, braskamin och vedspis. Ett helt nytt avlopp installerades 2021 med 3-kammarbrunn och infiltrationsbädd. Eget vatten från grävd brunn. Torpet består av en storstuga med ett charmigt kök, ett allrum med stora fönsterpartier och öppet upp till nock, ett rejält sovloft med plats för flera sängar samt ett nytt badrum med wc, dusch och tvättmaskin.
På gården finns också en mysig timrad gäststuga, ett stort uthus med förvaringsmöjligheter samt ett utedass. Åkermark med möjlighet till tex hästhållning.
Här bor du med ett ostört läge i omtyckt och attraktivt landskap med närhet till golfbana, slalombacke och Dömle herrgård med spa och restaurang endast ca 40 minuters bilresa från Karlstad. Till Deje tar det ca 10 minuter och där finns matbutik och service.
Huset kan användas som fritidshus eller om du vill bygga ut och skapa ett åretruntboende - många möjligheter finns.

Tillträde kan ske omgående.

Välkomna att boka er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Kontakta mäklaren

Marika Westerberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
Mäklare Marika Westerberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
0720808340