Labbsand 233

Labbsand, Karlskoga Se på karta

2 500 000 kr

2 700 000 kr -7%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
92 m²
Tomtarea
1 750 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1934
Driftkostnad
32 493 kr/år

På Labbsand 233 hittas denna villa från 1934 som är tillbyggt 2008 – ett luftigt och inbjudande boende med fantastisk och rogivande utsikt mot vattnet.
Detta hus har mycket som är värt att lyfta fram. Här erbjuds ett inbjudande boende där i princip allt är i gott skick. Den luftiga känslan gör att man verkligen kan tanka energi här.

Här välkomnas vi av en inbjudande och öppen hall, och efter det finner vi ett ljust, funktionellt och trevligt kök med ljusa väggar och plastmatta. Vidare finns här ett rymligt, härligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, kakelugn, generösa sällskapsytor, vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp. Huset har ett sovrum och ett stort och fint badrum som är utrustat med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin och bastu.

Huset står på en stor, barnvänlig och lättskött trädgårdstomt med välskött gräsmatta och soligt sydvästläge. Här finns även en liten och praktisk gäststuga med plats för två bäddar samt ett stort och praktiskt förråd med bra förvaring, plats för maskiner och verktyg och plats för trädgårdens alla redskap. Utöver det har huset en stor och underbar altan med sol hela eftermiddagen och kvällen, plats för matbord och stolar och plats för soffgrupp.

Läget på Labbsand kan inte bli bättre för den som uppskattar närheten till sjön och naturen. Här bor du lugnt och rofyllt med Karlskoga golfbana inom promenadavstånd. Tio minuter bort ligger även centrum och Örebro eller Karlstad finns inom pendlingsavstånd. Här på Labbsand 233 är naturen inte långt bort!
Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga