Nystugevägen 2

Lantligt, Gnesta Se på karta

2 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 843 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
29 395 kr/år
Antal besök
16 896
Dagar på Hemnet
21

Välkomna till charmiga och gedigna Nystugevägen 2 - ett charmigt litet timmerhus mitt i den Sörmländska idyllen nära skog, natur och sjö - endast ca 1 timmes bilfärd från Stockholm. När ni svänger in på uppfarten möts ni av ett fint timrat fritidshus som både varsamt och smakfullt har renoverats i gammal stil med fantastiska takbjälkar, robusta golv och härliga detaljer så som en äldre spegeldörr in till sovrummet. Här finns ett allrum med värmande braskamin, sovrum och kök med matplats - hela huset har ryggåstak vilket ger en härlig rymd. Kaklat badrum med dusch från 2013. För er som gillar att ha vännerna på besök finner ni en gäststuga intill huset som rymmer tre stycken bäddar. Här finns även tvättmaskin som är kopplat till nytt BDT-system.

På tomten finns det mesta man kan önska - bärplanteringar med vägduk under och flis att gå på, stora odlingslådor med jordgubbar och en fin gräsmatta för massa lek, spring och bus. För de minsta finns här en fin-fin lekstuga och sandlåda och för dig som är trädgårdsintresserad blir du kanske lite extra glad då det redan finns många olika sorter av träd, buskar och blommor så som flera sorters äppelträd: Ingrid Marie, Säfstaholm, Hampus, päronträd: Göteborgs Diamant, Clara Frijs, Esperens Herre och plommonträd: Jubileum och Victoria. Här finns även persikoträd, körsbärsträd, björnbär, krusbär, vinbär, blåbär och hallon. Och vad hör sommaren till om inte flädersaft? I trädgården hittar ni även fläderbuskar. Ny matjord finns i alla rabatter, planteringar och lådor (2020).

På tomten finns en grävd damm med djup på ca 1,5 m med rejäl dammduk.
Till huset följer även en båtplats strax intill i Nyckelsjön och gemensam badplats (samfälldhet).

Varmt välkommen på visning!

Hall:
Välkommen in i hallen - genom två par dubbeldörrar med små rektangulära fönster tar ni er in i huset. Här möts ni av ett rustikt målat trägolv(som sedan finns genomgående i hela huset), tapetserade väggar med inslag av timmer som är både framtaget och målat.
Härifrån nås kök, badrum och allrum. En naturlig plats för era kläder och skor finns direkt till vänster innanför dörren.

Kök
Om ni tar ett steg till vänster hamnar ni i det mysiga köket med vacker tapet och lineoljemålade trädetaljer och trätak. Här blir ljusinsläppet lite extra trevligt från tre väderstreck. Köket består av bänkskåp med utdragbara lådor - och den maskinella utrustningen består av spis och kombinerad kyl/frys. Ett benvitt väggkakel dekorerar väggen upp mot taket och bryter av mot tapeten. Här finns plats för matbord med tillhörande stolar intill det ena fönstret fönstret.

Badrum:
Genom en trädörr kommer ni in det lantliga badrummet - med tegelaktigt klinker på golvet och grönt kakel i duschhörnan - resterande väggar består av stående panel i grön kulör. Här finns wc, svart kommod samt handdukstork. Vädringsfönster.

Allrum:
Mysigt allrum med högt i tak och härliga takbalkar. Putsad eldstad finns som både är dekorativ och funktionell när ni vill komma in och värma er. Tapetserade väggar samt framtagna timmerväggar. Här finns plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Fönster i två väderstreck.

Sovrum:
Längst in i huset finns ett väl tilltaget sovrum (tidigare var här två sovrum och går att göra om igen om så önskas) med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Även här finns tapetserade väggar samt framtagna timmerväggar. Fönster i två väderstreck.

Gäststuga:
Trevlig gäststuga med trägolv och tapetserade väggar: här finns ett större rum som rymmer två sängar samt ett mindre rum där en bädd får plats. I gäststugan finns även tvättstugan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gnesta