Källsveden 1

Linköping Karta & restider

795 000 kr
VillaVilla

Välkommen till det charmiga Ulrika som är beläget ca 30 min söder om Linköping där det härliga skogslandskapet varvas med ängar och betesmark. Här hittar ni ett fullutrustat fritidshus med bara en kilometer till närmsta badsjö.

Källsveden 1 består av ett vinterbonat fritidshus med tillhörande uthus, förråd samt tre gästhus. Här finns flexibilitet för hobbyprojekten och fin plats för övernattande besökare. Huset omges av ett rödmålat staket och grönska och huvudbyggnaden är väl omhändertagen med omsorgsfullt renoverade ytor där äldre charm och detaljer är bevarade. Här ryms en välkomnande hall, stort lantkök med matplats som är nyligen renoverat och vedspis. Ett generöst allrum där man gärna samsas kring braskaminen finns också samt ett rymligt sovrum med stort fönsterparti som ger härlig vy över landskapet.

Utöver de mysiga gästhusen finns en fristående tvättstuga med badrum i toppskick att tillgå som skapar lyxig yta och praktisk funktion för nyttjande av bostaden över längre tid. Tomten och trädgården är lekvänlig med både naturtomt och fina, plana gräsytor med gott om fina solplatser. Från tomten har man direkt access till skog och mark och det vidsträckta landskapet vilket också ger en vacker och rogivande utblick året om med årstidsväxlingar och ljusets variation. I närliggande omgivningar finns badsjöar och oändliga skogar att utforska.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
60 m²
Tomtarea
2 330 m² tomt
Antal rum
2 rum
Driftkostnad
11 595 kr/år
Byggår
1900
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Källsveden 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
795 000 kr
Driftkostnad
11 595 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

26 882
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 43 dagar sedan, den 11 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips