Lövskärsvägen 5

Ljusterö, Hummelmora, Österåker Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42 m²
Tomtarea
3 553 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
21 008 kr/år
Antal besök
3 105
Dagar på Hemnet
14

Härligt, välskött och vackert beläget fritidsboende på trevlig natur- och trädgårdstomt om 3 553 m² med högt och soligt läge. På en kort promenad (ca 300 meter) genom vackra omgivningar når du en mysig badplats för morgondoppet. På samma avstånd finner du bryggan där båtplats finns. Fastigheten är bebyggd med både bostadshus, gästhus samt ett mindre förråd. Huvudbyggnaden har yteffektiv planlösning med härligt ljusinsläpp. Här finns kök med utgång till inglasad uteplats, vardagsrum med fönster i två väderstreck samt en braskamin som sprider värme och trevnad. Med ingång från vardagsrummet når man husets ljusa och ombonade sovrum.
I Hummelmora kan du (när allt är som vanligt igen) dansa kring midsommarstången på en gemensam festplats som du når på en kort promenad. Sista helgen i Juli hålls "Hummelmora-kampen" som är roligt för både små och stora, på kvällen arrangeras dans på dansbanan.
Ljusterö är en större skärgårdsö och här finns flera ångbåtsbryggor varav en i Hummelmora by - här har du flera avgångar både mot Stockholm (Grand Hotel) eller vidare ut till öarna i skärgården.
På Ljusterö torg som ligger ett par minuter från bilfärjan finner du bl.a. en livsmedelsaffär, frisör och ett par restauranger. Restaurang Skärgården hittar du i Linanäs som ligger på den sydvästra delen av ön. Här finns även simskola och seglarskola. Ljusterö erbjuder även en bra 18-håls golfbana, flera restauranger, båtmack, gästbryggor, padelbana och naturreservat.
Till sommaridyllen Hummelmora på Ljusterö tar du dig med bil (bilfärja), buss eller Waxholmsbåt, i närheten finns kommunikationer med buss till Åkersberga centrum och Danderyds sjukhus.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 8
    maj
    Imorgon
    Välkommen på visning, anmäl dig via mäklarens lokala hemsida för tidsbokning - begränsat antal platser.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.