Sjövägen 50

Malmön, Köping Se på karta

2 575 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
982 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
15 400 kr/år

Välkommen till Sjövägen 50 och en villa om tre rum och kök samt inredd vind! Huset har ett högt läge med fantastisk utsikt över Mälaren och nära till brygga. Perfekt för den som antingen söker ett sjönära fritidsboende eller enkelt vill göra om det till ett kvalitativt permanentboende.

Huset är ljust och väl omhändertaget med entré/matplats, vardagsrum, kök, badrum, sovrum och sovloft. Utöver det erbjuder huset vackra trägolv och en insatskamin som inte bara värmer utan också höjer trivselfaktorn! Den lättskötta tomten erbjuder vedbod, förråd, redskapsbod och gästhus. På Malmön bor man i omtyckta och populära kvarter, här finns det restaurang som är öppen på sommarhalvåret, kiosk och en trevlig promenadslinga längs sjön samt strand och volleybollplan.

Dessutom finns det en cykelbana in till Köping, där det finns allt man behöver exempelvis restauranger, caféer, matbutiker, skolor, tågstation och vårdcentraler. Det är också nära till Västerås, Stockholm, Örebro och Eskilstuna. Här är det lätt för hela familjen att trivas!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Maria Hellström

Mäklarhuset Köping
0768582022