Momyckelberget 26

Malung, Malung-Sälens kommun Se på karta

975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
3 710 m²

På denna fastighet finns ett flertal byggnader varav ett bostadshus, ytterligare tre byggnader som inretts för olika ändamål, 4 uthus i varierande storlek, ett stort växthus och en grillplats med tak . I huvudbyggnaden har bostaden inretts som gör att det finns möjligheter att bo bekvämt året runt och i den rymliga hallen som man kommer in till först finns fönster som ger en bra överblick över gården på framsidan av huset. Köket har utrustats med spis och kylskåp som går på gasol, det finns en rymlig diskbänk och plats för mycket husgeråd i köksskåpen. Det stora allrummet har generösa ytor där du får plats med både en stor vardagsrumssoffa i en umgängeshörna samtidigt som det finns gott om plats för ett matsalsmöblemang och här finns också en stor vedkamin som sprider värmen i övriga delar av de öppna ytorna. Mellan allrummet och sovrummet finns ett tvättrum med modern badrumsinredning och förbränningstoalett. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och framför kaminen kan man sitta och mysa framför braskaminen en kylig kväll.

"Bastuhuset” består av en äldre timmerstomme som genom en uppfinningsrik snickarglädje inretts med en väl tilltagen vedeldad bastu och stor relaxavdelning/ombytesrum. I anslutning till ingången finns en möblerbar veranda och läget gör att du har sol under största delen. Från verandan kommer du först till ett möblerbart förrum och innanför detta finns bastuavdelningen med ombytesrum där det även finns också plats för både umgängesyta och övernattningsmöjligheter.

"Blomhuset" med sin åtta-kantiga form kan liknas vid en stor grillkåta har ett mindre förrum och innanför detta ligger ett stort samlingsrum med stora fönster åt alla väderstreck som gör att du har panoramautsikt åt alla håll. Även här finns en braskamin som värmer upp byggnaden som isolerats på ett effektivt sätt och genom de två ljusinsläppen i taket så känns rummet extras ljust och trevligt. Genomgående för de flesta husen är att det finns gott om plats att bjuda in större sällskap och detta är inget undantag i denna byggnad. En krispig vinterdag eller en sensommarkväll är det nog alldeles förträffligt härligt att sitta här i gott sällskap och blicka ut över tomten samtidigt som du hör kaminen spraka.

I byggnaden som ligger intill huset med bastun har du tillgång till utedasset som har plats för två gäster! Dasset är utrustat med två urinseparerande toalettplatser som minimerar lukt. Även här finns ett avgränsat rum innanför som är stort nog att övernatta i.

Fastigheten ramas in av en gärdesgård om löper runt nästan hela tomten och det finns fantastiskt fina odlingsmöjligheter, det finns fyra solpaneler installerade som ger möjlighet till strömförsörjning via 12-volt. Detta är en fritidsfastighet som är svår att beskriva i ord - den måste upplevas!

Vid intresse kontakta Fastighetsmäklare Susanna Torris!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malung

Kontakta mäklaren

Susanna Torris

Svensk Fastighetsförmedling Malung
Mäklare Susanna Torris, Svensk Fastighetsförmedling Malung
+46706787735