Grenadjärvägen 5

Näsby, Kristianstads kommun Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
77 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
832 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
52 662 kr/år

Välkommen till denna villa på Grenadjärvägen 5 på ett plan och källare med stor potential.
Husets entréplan välkomnar med en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter, vidare finner man ett kök utrustat med spis, ugn, fläkt samt kylskåp, och dessutom rymmer köket ett matbordsmöblemang. Intill köket finns ett vardagsrum med plats för soffgrupp, ett större matbordsmöblemang och där finns också en eldstad som man kan värma sig vid under kalla vinterdagar. För den som önskar ett till sovrum i bostaden finns det möjlighet att sätta upp en vägg här för att skapa ytterligare ett rum. Vidare på våningsplanet finns det ett sovrum med förvaringsmöjligheter och ett badrum med badkar, toalett och handfat.
I hallen finns en trappa som leder ner till källarplan och där finner man matkällare, ett rum som tidigare använts som sovrum, förvaringsutrymme, pannrum med duschkabin, tvättstuga samt hobbyrum med frysbox. I hobbyrummet har man en ytterdörr som leder ut till källartrappan på husets framsida, perfekt för tonåringen som vill ha sovrum på källarplan med en egen ytterdörr!

På tomten har man också ett fristående garage med förråd och en uppfart som rymmer ytterligare två bilar, samt en härlig blandning av olika frukter och bär som växer på alla gröna buskar och träd.
Varmt välkommen att boka tid för visning!
Visningsanmälan görs via mäklarens hemsida.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad

Kontakta mäklaren

Emma Isgren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
Mäklare Emma Isgren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
0700-917 917