Woodlands country club 19

Örkelljunga kommun Se på karta

3 300 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
98 m²
Tomtarea
165 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
58 681 kr/år

Fantastiskt tillfälle att förvärva ett arkitektritat livsstilshus på Woodlands Country Club! Ritat av Henning Larsen's arkitektkontor, byggt av de finaste materialval. En fasad av cederträd, ett ljust genomgående trägolv, ett smakfullt Unoform kök, tre altaner som ger dig möjlighet att njuta av omgivningarna i olika väderstreck, samt kamin. Välkommen!

Mitt i ett grönskande landskap bland golfbanor och härliga omgivningar kan vi nu erbjuda detta fantastiska livsstilshus ritat av ytterst välrenommerade Henning Larsens arkitektkontor och allt placerat på plintar i den vackra skånska naturen. De öppna sällskapsytorna i kombination med de stilrena och påkostade materialvalen tillsammans med det magnifika ljusinsläppet ger ett unikt och vackert boende! Den murade eldstaden är lika delar en ljuvlig inredningsdetalj som en värmande och mysig plats att njuta av såväl inomhus som utomhus och på kvällarna kan ni krypa in i det rymliga sovrummet och ta igen er efter en lång dag på golfbanan eller i den närliggande vackra naturen! De tre terrasserna i olika väderstreck ger soltimmar under merparten av dagen och ger otroliga vyer.

Här erbjuds två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand!

Gated community där portarna till området öppnas med kod eller fjärrkontroll samt påkostat larm från Verisure vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög.

Varmt välkomna att boka er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Kontakta mäklaren

Frida Lindberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
Mäklare Frida Lindberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
072-313 52 91