Solgatan 6

Östermalm, Sundsvall Se på karta

2 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
753 m²
Driftkostnad
44 857 kr/år

Nu finns det möjlighet att bli ägare till detta charmiga hem på Solgatan 6. Huset är idag på 60 kvm fördelade på kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, sovrum med gott om plats för dubbelsäng och duschrum. Vidare finns ett garage som även inhyser en lägenhet om ca 25 kvm. Vill ni inte nyttja den själv så går den utmärkt att hyra ut för att minska sina egna boendekostnader.

Hela huset har genomgått stora renoveringar som ny el, nya fönster, nya avloppstammar för att bara nämna några saker. Här är det bara att flytta in och börja trivas. För den som är intresserad av att bygga ut så finns det också ett bygglov beviljat 2018 för en tillbyggnad. Genomförs den skulle huset bli ca 135 kvm så här finns många möjligheter.

Tomten är generös för det här området och här finns både gräsytor och en härlig altan med plats för många. Perfekt att njuta med familj och vänner varma sommarkvällar. Garaget är idag inrett som ett extra umgängesrum med bar och biljardbord. Här går det självklart enkelt att ställa in en bil om man hellre vill det.

Här bor ni i ett av Sundsvalls äldsta, bevarade kvarter, med mycket vacker bebyggelse bevarad. En promenad på bara 10 minuter tar er till Sundsvalls centrum med diverse shopping, matbutiker, apotek, gym och restauranger. Vidare bor ni med närhet till Södra Berget med grönområden, motionsspår, skidbacke samt nöjeshallen Strike Club. På kort avstånd från hemmet har ni Skönsmons skola med klasser från F-6.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 4
    mar
    Tor 4 mar kl. 16:30–17:00
    Anmälan krävs. Varmt välkommen med er bokning på vår hemsida.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.