Storängetsvägen / Fjätälven

Östomsjön/Särna, Älvdalens kommun Se på karta

595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
35 m²
Tomtarea
1 037 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
471 kr/år

Har du alltid drömt om att sitta med ditt morgonkaffe på den egna altanen mitt i skogen alldeles nära älven? Nu har du en sällsynt chans att köpa en charmig stuga på en strandtomt vid Fjätälven i Östomsjön nordost om Särna. Stugan har ett allrum med fåtöljer, matplats och tre sängplatser och underbar utsikt över älven. I det lilla köket finns en vedspis för matlagning och uppvärmning av stugan. I en äldre inbyggd husvagn finns gasolkök. I uthuset hittar man utedass, vedbod och förråd. Vill ni slappna av efter en dag ute i naturen där ni fiskade med flugspö eller plockade bär och svamp så kan ni avsluta dagen runt eldstället direkt intill älven, grilla korv och se ut över vattnet.

Östomsjön ligger ca 1 mil nordost om Särna där det finns affärer, bensinstation, restauranger, vårdcentral, skola. I Särna finns fina längdspår och det är knutpunkt för Norra Dalarnas skoterleder. Från Särna tar man sig enkelt med bilen till olika stora alpinanläggningar i närheten: Fjätervålen, Idrefjäll, Sälenfjällen.

Fastigheten säljs i befintligt skick och med friskrivningsklausul, vilket innebär att säljaren frånskriver sig allt ansvar för fastigheten. Vi uppmanar intressenter att undersöka fastigheten noga.
Inventarier ingår och tillträdet kan ske omgående.

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Kristin Jauch

PI Fastighetsförmedling
Mäklare Kristin Jauch, PI Fastighetsförmedling
073-84 55 341