Vändstråket 2

Sågmon, Katrineholms kommun Se på karta

1 395 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 076 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
36 693 kr/år

Välkommen till denna idylliska pärla i Sågmon! Detta fritidshus med permanent standard är perfekt beläget nära både stad, skog och sjö, vilket ger dig möjligheten att njuta av det bästa av två världar.

På denna generösa friköpta tomt på hela 1 076 kvadratmeter finner du inte bara ett charmigt fritidshus - här finns även en gäststuga och en rymlig uthuslänga som erbjuder extra flexibilitet och utrymme för dina behov. I uthuslängan finns möjlighet till vedförvaring, extra förrådsutrymme, verkstad/hobbyrum och tvättstuga. Detta gör det till en praktisk och funktionell lösning som kan anpassas efter dina unika behov.

Stig in i det rymliga allrummet som har utrustats med en luft/luft-värmepump för att säkerställa en behaglig inomhusmiljö året om. Här kan du också njuta av den mysiga eldstaden, som både ger värme och skapar en härlig atmosfär. Detta fritidshus erbjuder även ett litet, men väldigt praktiskt kök. Trots sin storlek är det utrustat med allt du behöver för att laga en god måltid.

I det bekväma sovrummet finns garderober för förvaring, och det fräscha duschrummet från 2021 förhöjer känslan av modernitet och kvalitet i detta hem. Med kommunalt vatten och avlopp behöver du heller inte oroa dig för självförsörjning.

Med närheten till både stadens puls, grönområden och vatten får du en fantastisk möjlighet att uppleva en avkopplande och aktiv fritidslivsstil. Missa inte chansen att bli ägare av detta fritidshus i Sågmon - en idyllisk pärla som kommer att erbjuda dig timmar av njutning och avkoppling.

Välkommen att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Ulrika Lindfors

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Ulrika Lindfors, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
0737141409