Älvkullevägen 37

Säve, Göteborgs kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
93 m²
Tomtarea
1 282 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
22 685 kr/år

Nu har vi möjligheten att presentera en villa med stor och grönskande trädgård på Älvkullevägen 37!

Huset är ursprungligen byggt år 1956 men blev tillbyggt år 1996, år 2002 byggde man övervåningen. På nedre plan har du ett generöst tilltaget vardagsrum som kan utnyttjas som både tv rum och matsal om så önskas, här ligger även bostadens kök och badrum.
Övre plan är disponerat i en öppen planlösning och används idag som sovrum/allrum. Härifrån når du en rymlig balkong med platsbyggda sittplatser under tak och med en ljuvlig vy ut över ängarna. En plats att trivas på!

Till huset hör två garage varav det ena är byggt 2010 och det andra är byggt 2020, ett av garagen har bekvämligheten med till viss del förstärkt betongplatta och installerad pelarlyft.

De natursköna omgivningarna med öppna ängar, skog och den stilla framflytande älven gör det lätt att koppla av. Ett perfekt läge för den hästintresserade med hästgårdar, hagar och stigar i närområdet. Här bor du på bekvämt avstånd till både centrala Göteborg och med endast 15 minuters bilfärd till Kungälv som erbjuder allt från mataffärer, shoppingcenter, Kungälvs sjukhus och promenadstråk.

Lämna en intresseanmälan redan idag för att inte missa viktig information och visningar.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö

Kontakta mäklaren

Maria Lundgren

Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
Mäklare Maria Lundgren, Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas