Kommande

Söderskogen 47

Sjöändan, Norrtälje kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Tomtarea
2 087 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
26 750 kr/år
Kommande

Detta är en kommande försäljning. Hör av dig till mäklaren för mer information.

I ett sjönära läge i populära området Sjöändan, ligger detta vinterbonade och nyrenoverade fritidshus om 40 kvm. Fastigheten ligger i ett insynsskyddat läge med hörntomt. Här har ni närhet till trevliga badplatser i Länna kyrksjö, där ni även har möjlighet till mindre båt vid samfällighetens båtbryggor.

Tomten är en natur- och trädgårdstomt om 2 087 kvm. Huvudbyggnaden befinner sig i ett högt läge med mycket trevliga vyer ner mot tomten och områdets fina natur.
Huvudbyggnaden fördelar sig på ett sovrum, vardagsrum med sprakade eldstad i öppen planlösning mot det moderna köket från HTH samt ett helkaklat badrum. Både sovrum och badrum har golvvärme, och huset har fler bekvämligheter som t.ex. diskmaskin och tvättmaskin. På tomten finns också ett bra gästhus om ca. 16 kvm samt en vedeldad bastu. Både huvudbyggnad och bastuhuset har terrassen i nordväst samt en uteplats vid huvudbyggnadens entré i sydost. Från altanerna kan ni njuta av fina grillkvällar och solnedgångar med vänner sommartid.

På fastigheten finns en borrad brunn med fungerande dricksvatten året runt. 2020 installerades ett nytt minireningsverk. Nuvarande ägare har i stort sett renoverat samtliga byggnader och rensat på tomten. Så mer info längre ner i annonsen.

Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med trevliga promenadmiljöer samt goda bär- och svampskogar. Föreningens båt- och badplats finns några hundra meter bort fastigheten. Föreningen har välskötta vägar i området som plogas under vintertid.

Det är ca 25 minuters bilfärd till Norrtälje och 55 minuter till Stockholm. Närmaste busshållplats finns ca 4 km från fastigheten. I Bergshamra finns förskola, skola, livsmedelsbutik med post- och systembolagsombud, bensinstation, pizzeria, vårdcentral, äldreboende och mycket mer.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Lucas Eriksson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Lucas Eriksson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-162 74 56

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.