Södra Krycklinge 334

Skuttunge / Björklinge, Uppsala Karta & restider

995 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Här bor ni permanent eller under sommarhalvåret och njuter av lugnet på en insynsskyddad tomt. Nuvarande ägare har bott permanent i huvudbyggnaden och tyckt bostaden varit en skön kontrast till arbetsvardagen men fastigheten kan likväl nyttjas som fritidsboende.

Huvudbyggnad med rejäla trägolv som bas och där samtliga ytskikt setts över. Här finner ni ett kök med skåpinredning i vitt och dekorativa mosaikdetaljer, stilrent renoverat, helkaklat våtutrymme med dusch, sovrum med god förvaring och vardagsrum med öppen spis där kassett installerats. Gästhuset nyttjas främst sommartid och rymmer vardagsrum, sovrum, mindre arbetskök och våtutrymme med både dusch och wc.

Stor tomt belägen ca 2 mil utanför Uppsala i gemytlig miljö med litet vattendrag som rinner under stenbro. Det finns grannar men ni slipper insyn och kan njuta till fullo av lugnet. Lättskött tomt invid vidsträckt äng med vidsträckt gräsmatta och massa grönska som växlar med årstiderna. Närområdet bjuder bl a på härliga promenader och ett rikt friluftsliv i vacker natur.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
40 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
3 086 m² tomt
Antal rum
2 rum
Driftkostnad
22 649 kr/år
Byggår
1969
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Södra Krycklinge 334 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
995 000 kr
Driftkostnad
22 649 kr/år

Statistik

4 114
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 11 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips