Nyproduktion

Spåningslanda

Spåningslanda, Alvesta kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
97 m²
Tomtarea
1 056 m²
Nyproduktion

Nu finns möjligheten att förvärva en nyckelfärdig familjevilla av fabrikat Hjältevadshus och av husmodell Sol 164 i barnvänligt kvarter i Alvesta. Stor tomt med härligt söderläge ger många sköna soltimmar. Inflyttning kan ske redan vid årsskiftet 2022/2023,.

Läget i Alvesta är perfekt för dig som vill bo i ett samhälle med närhet till allt som ett smidigt vardagsliv kräver med endast ca 10 minuters bilväg till Växjö och med närhet till vacker natur. Tomtens storlek på 1 056 kvm möjliggör komplementbyggnad så som garage eller förrådsbyggnad. I priset ingår inflyttningsklar nedervåning med möjlighet till inreda övervåningen.

Köpet innebär totalentreprenad med Hjältevadshus. Det vill säga, ni köper den färdiga husmodellen Sol 164 och har möjlighet till vissa tillval. Prisexemplet avser nyckelfärdigt hus med inflyttningsklar nedervåning, tomt, anslutningar, byggherrekostnader och kommunalt vatten och avlopp.

Sol 164 är ett flexibelt hus med modern, öppen planlösning. Redan i hallen möts du av två av husets mest iögonfallande detaljer, ett luftigt ryggåstak på imponerande sex meter och ett centralt inbjudande kök med stor köksö. Bottenplan på 97kvm är fullt inredd och inflyttningsklar, övervåningen är VVS-förberedd. Det ger möjlighet att välja planlösning helt efter egna önskemål, färdigställ direkt eller senare.

Huset har hög standard med vattenburen golvvärme, kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och kakel/klinker i kök och badrum. Tack vare frånluftsvärmepumpen från Nibe och de energisnåla aluminiumbeklädda fönsterna från Elitfönster har husen mycket låg energiförbrukning.

Låter det som att du hittat hem? För mer information och intresseanmälan kontakta Hjältevadshus säljare i Växjö, Josefin Nygren, telefon: 073-3424520.

Informationsmöte lördag 21/5 kl. 11.00-12.00 på Icon i Växjö. Anmälan sker genom visningsbokningen eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare Marcus Axbo alt. Josefin Nygren på Hjältevadshus.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Kontakt

Marcus Axbo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Marcus Axbo, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
072-2188370