Sidoljusvägen 4

Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun Se på karta

9 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Tomtarea
799 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Driftkostnad
25 300 kr/år

Likt ett örnnäste på en bergstopp - det är känslan av detta fantastiska läge ovan pittoreska Hjuviks marina med milsvid glittrande havsutsikt i blickfånget från alla vinklar på tomten. Ett utsökt mindre hus vars arkitektur är tidlös och passar både paret, den kräsna ensamstående men även familjen som vill vidareutveckla huset som står där idag och bo på ett av Hjuviks bästa lägen.
Stora härliga terrasser breder ut sig från huset ut mot havet och bjuder in till härliga middagar i goda vänners lag samtidigt som det skålas till solnedgångens vackra rosa färgsättning på himmelen samtidigt som båtarna sakta börjar glida in i hamnen efter dagsturerna. Inte att förringa är de stilrena och påkostade glasräckena som ringar in terrasserna och de fina ljussättningarna som pompöst presenterar fastigheten vid skymning.

Den liggande träpanelen ger huset en mjuk karaktär exteriört och under 2021 har stora renoveringar format husets insida i en modern stil med bl.a. golv med ny vattenburen golvvärme, nytt kök och nya ytskikt, allt är mycket smakfullt inrett.

Det stilrena attefallshuset är ett stor fördel för familjen med tonårsbarn eller för egenföretagaren som ostört kan jobba på hemmaplan. En dröm för motorfantasten är det stora och påkostade varmgaraget om ca 50 kvm vars port styrs enkelt via mobilen eller sändare.
Husets yta kompletteras med extrautrymme så som källare ca. 15 kvm, attefallshus ca. 20 kvm och garage om ca. 50 kvm.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö

Kontakta mäklaren

Maria Lundgren Höij

Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
Mäklare Maria Lundgren Höij, Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
0705-92 29 76
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas