Björndalsringen 29

Trinntorp - Brevik, Tyresö kommun Se på karta

2 995 000 kr

3 195 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
34 m²
Tomtarea
3 180 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
24 934 kr/år

NYTT PRIS - Möjlighet att förvärva detta fina lilla hus i natursköna Brevik. Generös och solig skogstomt med fina möjligheter. Här finns möjlighet att skapa sin egen idyll för den som vill bo permanent eller utnyttja som ett fritidsboende.

- Öppen fiber.
- Laddstolpe.
- Täljstenskamin.
- Generös och solig skogstomt.
- Flera uthus med bra förvaring.
- Nära kommunikationer och skärgårdsbåtar.

Huset är inrett med fina, milda färger. Här finns ett trivsamt vardagsrum med täljstenskamin som skapar extra mysfaktor och värme. Vardagsrummet har även en luft/luftvärmepump och rymmer både soffgrupp och matgrupp.
Renoverat duschrum med dusch, handfat, tvättmaskin och förbränningstoalett. Litet arbetskök med plats för matgrupp i vardagsrummet intill. Önskar man äta måltiden ute finns en härlig altan intill huset som ligger i ett högt läge där du ser ut över den grönskande tomten. Allt i soligt söderläge. Vidare finns ett gästhus samt två uthus varav ena nyttjas som förråd och kontor, och det andra som förråd/snickarverkstad. Parkering för flera bilar vid infart samt en laddstolpe för elbil. Fastigheten har även öppen fiber. Tomtens generösa areal på 3180 kvm är präglad av skog och natur med lummiga grässtråk, bergsknallar och blåbärsris.

OMRÅDET
Gamla Tyresö, eller Tyresö Brevik är beläget nära vackra Tyresö Slott och kyrka med skärgården runt knuten såväl som natursköna reservat. Med fina och stigar för promenader, leder att cykla på finns det mycket att upptäcka. Till exempel nås Telegrafbergets utkikstorn på promenadavstånd. På promenadavstånd nås även Trinntorps brygga samt en restaurang. Från Trinntorps brygga avgår skärgårdsbåtarna både mot Stockholm men givetvis längre ut i skärgården.
Båtklubbar finns i området såväl som badmöjligheter. Strandtorget finns på kort bilavstånd med matbutik, frisörsalong, café, bibliotek, skolor och förskolor. På ca. 12 minuters promenad nås busshållplats (Linje 819) där buss avgår mot Tyresö Centrum där anslutningsbussar nås under pendlingstider som tar dig till Stockholm central på ca. 30 minuter. Därifrån går det även bussar mot resterande delar av Tyresö och Gullmarsplan.
Centralt i Tyresö som nås på kort bilavstånd finns allt man kan tänka sig, såsom rackethall, golfbana, ishall, simhall och ridskola. Tyresö Centrum erbjuder alla bekvämligheter som man kan förvänta sig av ett modernt köpcentrum med matbutiker, klädaffärer, detaljhandel och restauranger.

Finn lugnet på landet, men ändå nära stan,
Välkommen Hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

Kontakta mäklaren

Rasmus Gladh

SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
Mäklare Rasmus Gladh, SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
070 770 39 21