Skogsängs byväg 73 " Accepterat pris"

Tungelsta, Haninge Se på karta

2 900 000 kr

2 750 000 kr +5%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Tomtarea
2 857 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1957
Driftkostnad
29 000 kr/år

Varmt välkommen till ett boende du sent kommer glömma. Här erbjuds en unik bostad på välplanerade 58 kvm på ett plan. Härlig skogstomt i avskiljt läge från väg och grannar, med privat väg in till fastigheten samt låst bom. Fönster i fyra olika vädersträck ger huset en karaktär av ljus och trivsamhet. Här har du goda förvaringsmöjligheter i garderob och klädkammare. Husets hjärta, köket, erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor samt generösa arbetsytor. För den matintresserade är detta kök en fröjd att få jobba i. Sovrummet bär på en värmande känsla med sina dova färger och den värmande braskaminen. Förvara dina kläder gör du enkelt i tillhörande klädkammare. Vandrar man längre in i bostaden kommer man fram till vardagsrummet, som speglar lugn och harmoni. Här har du en härlig oas att sitta och njuta av ditt kaffe på morgonkvisten medans dagens första solstrålar letar sig in genom fönsterpartierna. Från vardagsrummet kommer du ut till den härliga uteplatsen som sträcker sig längst med bostaden. Här fångar du många soltimmar och har skogen som närmaste granne, kan man önska sig något bättre? På kyligare årstider kan du värma dig framför den unika grillplatsen som är speciellt utvald på trädgårdsmässan.

Mer på fastigheten finns en gäststuga som dessutom är isolerad och kan användas till gäster eller tonåringen som är på väg ut men inte riktigt är redo att flytta ännu. Här finns också ett förråd och en biodling för den som är intresserad, kanske Tungelstas bästa honung odlas här? Att ha skogen som närmaste granne har sina fördelar, lugnet det för med sig och det sägs vara gott om skogens guld på höstkanten.

I Tungelsta bor du med naturen och skog i närområdet men kan samtidigt ta dig smidigt in till Haninge centrum och Stockholms city. Pendeltåg och bil tar dig in till Stockholm på ca 30 minuter. Närmaste mataffär når du inom 8 minuters färd. I området finns ett urval av populära skolor och förskolor. Området har en god samverkan med bra engagemang och trevliga grannar. Ett par gånger om året ordnas gemensamma aktiviteter som t.ex. Valborgsfirande, trevligt!

Kontakta mäklaren för en privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Haninge