Sjögårdsvägen 22

Väddö - Rangarnö, Norrtälje Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
72 m²
Tomtarea
2 090 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
19 508 kr/år
Antal besök
5 792
Dagar på Hemnet
10

Varmt välkommen till Sjögårdsvägen 22, en sommaridyll med röd stuga på uppväxt trädgårdstomt med endast ett par minuter promenad till bad och egen båtplats!

Detta trevliga, vinterbonade fritidshus med åretruntvatten från egen borrad brunn ligger lugnt och insynsskyddat längst in på återvändsgata. Denna fastighet har en välplanerad huvudbyggnad om 72 kvm, gästhus, förråd samt en fantastisk tomt.

Bostadshuset har en trevlig planlösning med ett stort, inbjudande kök med härligt ljusinsläpp. Här vill man stanna länge för inspirerande matlagning och goda middagar i glada vänners lag eller helgmys med sina närmaste kära.
Köket har utgång till den mysiga och fina altanen i soligt söderläge. Handgjorda hjärtan smyckar vackert det vita altanräcket.

I vardagsrummet finns en Roslagsspis som höjer mysfaktorn och värmer gott under de kyligare dagarna. Vardagsrummet har en sovalkov som erbjuder extra sovplats till det stora sovrummet. Fler sängplatser finns i gäststugan.

Tomten har en uppväxt trädgård att trivas i bland syrener, äppelträd och vinbärsbuskar. När våren är som vackrast blommar mängder av vitsippor och gullvivor utanför husknuten. Här finns oändliga möjligheter att nyttja den insynsskyddade tomten i lugnt läge. Med sina öppna och plana ytor inbjuder den till härligt umgänge där lek och spel avlöser varandra eller varför inte ett överdådigt trädgårdsland för den med gröna fingrar? Oavsett intresse finns här utrymme att nyttja tomten för olika ändamål. Praktiskt förråd finns för förvaring av t ex trädgårdsredskap.

Fint bad med sandstrand, badbrygga och båtplatser finns inom området, egen båtplats ingår!
I närområdet finns fina promenadvägar i vacker natur. För svampälskaren och bärplockaren erbjuder skogarna runtomkring härliga utflykter.

Närmaste ort för service är Älmsta 6 km bort. Där finns bl a en välsorterad matbutik, en mycket välrenomerad möbelaffär, en härligt inspirerande handelsträdgård, apotek, vårdcentral och restauranger. Mängder av fina utflyktsmål finns på lagom avstånd till t ex Grisslehamn, Simpnäs och Arholma. För den med egen båt väntar den vackra skärgården på att upptäckas av fastighetens nästa ägare.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje