Fårö Holmudden 1281B

Fårö, Gotlands kommun Se på karta

3 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
989 m²
Byggår
1940

Huset är uppdelat i tre delar och har därav tre entréer. Ena delen består av hall, kök, sovrum samt badrum, den andra inrymmer hall och vardagsrum och i den tredje ligger sovloftet som man når från takterrassen.

Ute på holmen på Gotlands nordligaste del på Fårö hittar du detta vackra hus med lantlig känsla. Lugnt ställe med nära till natur och fina kuster. På sommaren upplevs detta område som vackert och fridfullt, på hösten så förvandlas naturen till färgstarka skogar med ljudet av stormande hav och på vintertid så gnistrar hela marken som ett sagoland.

Huset består av ett enkelt kök med ett vackert trägolv med en utgång genom altandörren ut i trädgården. Trägolvet sträcker sig vidare in mot sovrummet där du möts av en kamin som sprider en härlig värme.
I det naturliga badrummet så finner du en dusch och toalett med tillhörande handfat. Med passande färger så upplevs badrummet som en lantlig frizon.

Genom den andra entrédörren så leds du in genom en hall som leder dig in i vardagsrummet där du omger dig med en mysig stämning där man kan tillbringa sommarkvällar och mysiga höstdagar.

Den trevliga takterrassen leder dig till sovloftet, dörren ger dig en unik känsla med hjälp av vinklarna och utformningen på dörren. Detta hus förtjänar att kallas för ”Pippihuset” med tanke på dess unika utformning och känsla.

Husets belägenhet gör att du har nära till natur och hav, med endast 15 min gångavstånd finner du Fårö Fyr som byggdes endast ett år efter Hoburgs fyr. Likaså så har du endast 15 min promenad till kanske Fårös allra bästa sandstrand som heter Norsta Auren, samma avstånd är det till fina Skalahauar. Ungefär 20 minuter på cykel söderut hittar du Avaeken som är en av Gotlands största ekar och även här hittar du kanske en av Gotlands finaste sandstränder Sudersand resort. På norra sidan Fårö ligger Ekeviken med sin strand som har fantastiska solnedgångar.
På denna karga ö finner ni också ett stort utbud av olika restauranger och caféer, matbutik m m.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Gotland

Kontakta mäklaren

Peter Tumegård

Bjurfors Gotland
Mäklare Peter Tumegård, Bjurfors Gotland
070-521 32 10