Axtorpsvägen 35

Järlåsa, Uppsala Karta & restider

1 350 000 kr
VillaVilla

Fint hus uppe på höjden med grönskan inpå knuten. Här finns närhet till fler sjöar så som Strandsjön, Mörtsjön och Tenabadet. Fler utflyktsmål finns så som vackra Skattmansöådalen med skidåkning och pulka vintertid, gott om svamp och bär i skogarna.

Huset erbjuder en härlig entré under tak med öppen spis och utsikt ut över ägorna och den lummiga trädgården. Stort vardagsrum i öppen planlösning med matplats och kök. Här finns både öppen spis samt vedspis och ljusinsläpp från tre väderstreck. Två bra sovrum med inbyggda garderober samt en klädkammare i direkt anslutning. Rymligt badrum som ger plats för både tvättstuga, förvaring, wc och dusch. Ytterligare en entré finns med utgång mot fastighetens baksida.
På fastigheten som erbjuder både plana gräsytor, berg i dagen samt undangömda platser dit solen letar sig mellan träden finns ett flertal byggnader. Här finns plats för gäster i två gästrum belägna i två olika byggnader på gården, garage, arbetsbod samt vedbod.

Järlåsa:
Samhället erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack. Sala och Uppsala endast 35 minuter bort med bil.

En plats för avkoppling och en chans att njuta av naturens under och skapa underbara minnen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
78 m²
Tomtarea
3 508 m² tomt
Antal rum
3,5 rum
Driftkostnad
37 186 kr/år
Byggår
1967
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Axtorpsvägen 35 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 350 000 kr
Driftkostnad
37 186 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

10 288
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 43 dagar sedan, den 10 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips