Gladaborgsvägen 4

Bjuvs kommun Se på karta

9 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
390 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
4 038 m²
Byggår
1870
Driftkostnad
7 729 kr/år

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en unik herrgård med tillhörande annexbyggnad i ett exceptionellt bra läge!

Underbara Gladaborg är med sina härliga omgivningar vackert beläget strax öster om Hyllinge. Denna magnifika herrgård, som stoltserar med behaglig träpanel, stensockel och snickarglädje, ligger ljuvligt inbunden av lummig grönska och blommande rosenbuskar. Bostaden är slående elegant med tidstypiska attribut så som rum i fil, högt till tak, spröjsade fönster och fina parkettgolv.

Gladaborg fick sitt namn då flertalet glador häckade i de kringliggande träd som omger herrgården. Det geografiska läget med närhet till önskvärd närservice i Hyllinge kan knappast bli bättre. Helsingborg med sitt rika utbud av kultur, shopping, restauranger och fina badstränder når du enkelt med en kort bilfärd. På bara några minuter når du Lydinge Resort och golfbanan. Vackra Söderåsen med underbara vandringsleder erbjuds på nära avstånd.

Sammantaget är Gladaborg en bedårande vacker fastighet med en generös tomtarea om närmre 4000 kvm. Här kan du tillsammans med familjen bo både ståndsmässigt och fridfullt. Annexet är inrett med två separata kontor och lämpar sig väl för arbete hemifrån.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information, bilder & tidsbokninig!

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Helsingborg

Kontakta mäklaren

Carl Brangmo

Våningen & Villan Helsingborg
Mäklare Carl Brangmo, Våningen & Villan Helsingborg
0737-453704