Holmen Solgläntan 1

840 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
39 m²
Tomtarea
1 440 m²
Byggår
1959

Ypperligt läge för er som har en stark önskan att flytta ut på landet.

Här finns nu möjlighet att förvärva byggklar tomt om 1 440 kvm, endast 9 km från Habo centrum.
Sätt nu byggplanerna i verk och gå från tanke till handling. Här har ni en bra kombination av livet på landet och närhet till såväl Habo, Jönköping som Mullsjö - med 9,5 km till Habo, 20 km till Jönköping och 7,5 km till Mullsjö så bor ni med direkt närhet till i princip allt. Ni vaknar upp till tysthet och lugn, kanske en galen gök som låter en tidig morgon eller ljudet av råmande rådjur i skogsbrynet när ni tar morgonkaffet för att sedan bege er till jobbet, som kanske ger något mera fart o puls. Vill nl erhålla en mix av detta kan nog Holmen solgläntan 1 vara en optimal kombination mellan lugn och stillhet på landet men närhet till stadspulsen.

Här behöver ni inte nödvändigtvis starta från noll i era byggplaner. Vissa saker finns redan på plats, vilket underlättar en hel del för er som vill sätta igång ert byggprojekt.

* 3 - Kammarbrunn finns på plats med infiltration - ca 3 kubik ( behövs kopplas på till tillhörande infiltration )
* El framdragen 20 amp
* Vattenbrunns finns
* Uthus om ca 40 kvm finns på tomten
* Gäststuga om ca 10 kvm finns, likaså carport.

Möjlighet finns att bebygga tomten med en huvudbyggnad om maximalt ca 200 kvm. ( Uppgifter från Habo kommun - Tekniska avd) ( * Det åligger varje enskild spekulant att själva kontakta ansvarig kommun (Habo kommun) för att erhålla uppgifter om byggnadslov, vatten och avlopp.)

Visning efter tidsbokning med ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Mullsjö/Habo

Kontakta mäklaren

Fredrik Trolander

HusmanHagberg Mullsjö/Habo
0708-702824