Norrängsvägen 6

Adelsö, Ekerö Se på karta

2 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Tomtarea
1 358 m²
Byggår
2001
Driftkostnad
46 313 kr/år

En mycket härligt belägen fastighet i naturnära omgivningar. Lantligt men i bebyggelse, angränsande en fin skog. Praktiskt boende med centralt och bra läge, nära ner till färjan.
Här kan man njuta av en mycket fin och lummig trädgårdstomt. Ett tilltalande boende med alla bekvämligheter man behöver. Lättskött och enkelt med kommunalt vatten och avlopp. På fastigheten finns ett fristående garage som idag nyttjas som förråd och tvättstuga men som går att återställa för den som önskar det.
Ett trevligt litet separat hus, passar utmärkt som gäststuga eller eventuell tonårsbostad, allt efter eget behov.
Boningshuset har en stor altan med uterum och ett bubbelbadkar. Fint enplanshus med traditionell rödmålad fasad och vita knutar. En grusgång leder upp till entréveranda under tak. Väl inne i huset möts man av en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Generöst sällskapsrum med luftig planlösning, öppet mellan matplats, kök och vardagsrum. Mysigt med en fin braskamin med täljstensdetajer. Utgång till inbjudande uterum och även här kan man njuta av värmen från en braskamin. Idag har huset ett stort sovrum men det går lätt att låta återskapa till de tre ursprungliga sovrummen, vänligen se separat alternativ planritning. Varmt välkommen på visning av detta boende som passar lika bra som året runt-boende som fritidshus.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö