Alholmen 85

Alholmen, Upplands-Bro Se på karta

2 995 000 kr

3 695 000 kr -19%
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
2 635 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2015
Driftkostnad
29 321 kr/år

Välkommen till sommarparadiset och ön Alholmen som är belägen med kort båttur från Munsö eller Ormudden på Ådö. Detta är ett fantastisk ställe med lummig, helt insynsskyddad tomt och ett modernt timmerhus (2015) med en härlig sjöutsikt. Marken närmast vattnet ägs gemensamt av tomtägarföreningen och till fastigheten hör en brygga nedanför tomten - så nära strandtomt du kan komma.

Vattenburen golvvärme på entréplan och braskamin gör det möjligt att vara här året om. Högt i tak och gott om glaspartier mot vattnet. Välutrustat kök, storstuga, två sovrum samt sovloft, bastu och tvättstuga. Stor altan i vinkel mot söder och väster med badtunna. Garage och gäststuga. Härlig södervänd trädgårdstomt med bl.a vedeldad bastu.

Båtplats vid Slutsbrygga på Ekerö där det finns goda kommunikationer med buss 311 som går hela vägen till Brommaplan. Möjlighet till bil- och båtplats finns även från Ormudden eller Verkarviken på Ådö och brygganslutning finns också på Färingsö från Ekerösidan. Från fastigheten är det endast några minuter till båtbryggan mellan Fiskarudden och Tegelbruket där du kan lägga till för att äta middag eller spela golf på Bro Hof. Möjlighet finns att nyttja öns passbåt som går mellan Slut och ön.

Bra 4G-mottagning i huset och på tomten.

Alholmen är en grönskande och trevlig ö med bland annat fotbollsplan, dansbana och badplats. Här anordnas b.la ett populärt midsommarfirande varje år. Populärt fiskevatten för gös samt gott om gädda och abborre.

För mer information om ön och tomtägarföreningen, vänligen se föreningens hemsida: http://alholmen.nu/

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Upplands-Bro