Nejlikevägen 10

Älvsala, Värmdö Se på karta

3 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
2 190 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
14 300 kr/år
Antal besök
9 788
Dagar på Hemnet
12

I härlig skärgårdsmiljö ligger detta nyrenoverade hus i genomgående modernt och gott skick! Fantastiskt högt och fritt läge med sol från tidig morgon till sen kväll. Ett utmärkt alternativ för den som vill ha ett fint fritidshus eller ett permanentboende. Här finns närhet till båtplats, badplatser och skärgården.

Fastigheten har under 2020 genomgått en rad renoveringar och förbättringar. Invändigt har bland annat samtliga innerväggar och innertak målats om i vitt, nytt exklusivt trägolv, ny braskamin, ny förbränningstoalett, ny luft/luft värmepump m.m. Gällande det yttre har fasaden målats både på huset och gästhuset i en snygg antracit färg. Altanen är oljad, nytt stort altandäck på baksidan samt många fina planteringar osv. Tomten är lättskött med en blandad karaktär av berg, vacker natur och en del plana ytor. Vid nya altanen på baksidan finns möjlighet att bygga till exempel pool eller spabad om önskas. Huset är ett vinterbonat fritidshus, välisolerat och med 3-glasfönster. På tomten finns också ett gästhus. Taket har lagts om år 2017. Privat borrad brunn finns.

Området är ett prioriterat förändringsområde, vilket innebär att det kommer en ny detaljplan för området med generösare byggrätter och anslutning till kommunalt va på några års sikt.

Det finns flera fina badstränder i närområdet. Närmast ligger områdets badstrand i Älvsalaviken. En härlig sandstrand, omklädningsrum och även klippbad och badbryggor. Ett stenkast därifrån finns båtklubben där en köpare har rätt till en båtplats. I hamnen finns mastkran, mastskjul och egen uppläggning samt en bastuflotte. Till bastuflotten finns möjlighet till medlemskap. Från Älvsalaviken kommer man snabbt ut i Stockholms mellanskärgård. Inom gångavstånd från fastigheten ligger Bullandö Marina, som är norra Europas största privata marina. Här finns restaurang, café, glassbar och lite butiker, ett perfekt utflyktsmål med båten eller cykeln. I området finns också fina strövområden med bär- och svampskog. Bussen går ända till Slussen och tar ca 55 min, med bil tar resan ca 35 min

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 25
    okt
    Sön 25 okt kl. 11:30–12:30
    Välkommen på öppen visning! Anmäl dig gärna.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.