Katarina Bröms väg 8

Åmot, Ockelbo kommun Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
103 m²
Biarea
87 m²
Tomtarea
1 632 m²
Byggår
1949
Driftkostnad
27 647 kr/år

Välkommen till denna trevliga villa belägen i Åmot! Villan är placerad på en större trädgårdstomt i bostadsområde och på tomten finns även en carport. Närhet till fin natur och vintertid finns fina skidspår i närområdet. Närmsta badplats hittar du vid Masugnsdammen dit det enbart är drygt 2 kilometer. Både matbutik och drivmedelspump finns inom 1 kilometers avstånd.

I villan möts du av en välkomnande hall med utrymme för klädavhängning. Till höger innanför entrén finns ett mindre utrymme med duschmöjlighet. Separat WC-rum med tvättställ. Hemtrevligt och rymligt kök som har renoverats nyligen med gott om köksskåp- och lådor med utrymme för köksförvaring och naturlig del för matplats. Intill köket finns vardagsrummet, detta rum byggdes ut för några år sedan och den utbyggda delen har golvvärme. Gott om utrymme för både sällskapsmöblemang och matplats. Utgång till härlig altan där du kan slappna av i solen.

På det övre planet finns två sovrum där båda har varsin kattvind med utrymme för förvaring, det ena sovrummet har även ett flertal garderober.

Källarplanet rymmer tvättstuga, pannrum, matkällare samt ett flertal förrådsutrymmen.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sandviken

Kontakta mäklaren

Sara Molin

Fastighetsbyrån Sandviken
Mäklare Sara Molin, Fastighetsbyrån Sandviken
072-402 67 98
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas