Lilla Anderssvedjavägen 14

Andersvedja, Norrtälje kommun Se på karta

2 250 000 kr

2 495 000 kr -10 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
2 463 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
12 700 kr/år

Välkommen till detta nybyggda och vinterbonade fritidshus om ca 50 kvm med hög standard och påkostade materialval.
Huset har en härlig volym med två sovrum, kök med öppen planlösning mot sällskapsrummet och med direkt utgång till en härliga altanen mot söder. Vidare finns ett helkaklat badrum med vattentoalett och tvättmaskin. Centralt placerat sitter luftluft VP som ger bra med värme på vintern samt kyla på sommaren.
På en vackert belägen, plan trädgårdstomt om 2463 kvm har ni utsikt över åkrar och ängar i soligt söderläge. Fastigheten har ett nyinstallerat reningsverk godkänt för vattentoalett samt en egen borrad brunn med värmekabel in i huset. I höstas så sådde man en ny gräsmatta som nu böjar gro. På tomten finns även ett gästhus och ett förråd om ca 9 kvm.
Här är det lätt att trivas och läget i Lilla Anderssvedja är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet. Här bor du barnvänligt och sjönära med en badsjö på bekvämt avstånd. Perfekt för dig som älskar närhet till naturen och känna fördelarna när allt är nytt!
Anderssvedja har blandad bebyggelse med allt från gamla torp och gårdar till permanenthus och moderna fritidshus. Huset ligger vackert beläget in till sjön Långtägen. Från huset kan man även nå havet vid Björhövda eller Harö några kilometer bort.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Pär Johnsson

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Pär Johnsson, Mäklarhuset Norrtälje
0708261156
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas