Sommarvägen 14

Apelviken, Varbergs kommun Se på karta

6 195 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Tomtarea
500 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
29 365 kr/år
Arrende
24 000 kr/år
Antal besök
13 972
Dagar på Hemnet
12

I ytterst stilsäkert utförande uppfördes huset 2011, unik i sitt slag och perfekt disponerad! Läget är ett av de mest privata i hela Apelviken. Här får du ett fritt läge, naturen inpå knuten samt ett högt läge med vackra vyer mot både havet och den natursköna omgivningen. Platsen är dessutom verkligt ljuvlig nära salta bad, strand, surfing, strandkafé, restauranger, natur och strandpromenaden. Här finns helt enkelt utrymme för både fest och lek samt livskvalitet.

Huset fungerar utmärkt för såväl permanent- som fritidsboende. Den slående umgängesytan med kök och vardagsrum i härligt öppen planlösning badar i ljus genom de stora skjutdörrspartierna. Angränsande altan har många soltimmar under sommaren och den mysiga braskaminen värmer skönt under vinterhalvåret. Det stora sovrummet har ett rofyllt läge, förvaringslösningar och utgång till altanen. Husets andra sovrum nyttjas med fördel som barnrum eller hemmakontor. Badrummet har tvättmöjligheter samt kakel och klinker i sober färgskala.

I den mysiga gäststugan erbjuds ytterligare sovplatser för övernattande gäster samt förrådsutrymme. Vidare utvecklingsmöjligheter finns i form av byggnation av Attefallshus och Attefallstillbyggnad.

Utvändigt hittar vi en vackert kuperad och genomtänkt trädgård där stenlagda gångar, planteringar och uteplatser runt hela huset samsas på ett trivsamt sätt. Stort härligt trädäck i bästa solläge där man gärna sitter med släkt och vänner för trivsamma middagar.

Apelviken är ett mycket efterfrågat område där man kan avnjuta sol, bad och vidsträckta stränder. Här finns även flera populära restauranger där man kan äta gott och njuta av solnedgången i väster. En promenad eller cykeltur längs strandpromenaden ger en vacker naturupplevelse i absolut toppklass på vägen in till Varbergs centrum. Apelviken är verkligen Varbergssommar när den är som bäst!

Välkommen till ett sannerligen trivsamt hem som måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Kontakta mäklaren

Niklas Knutsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
Mäklare Niklas Knutsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
0735-49 10 50