Årskogen 766

Årskogen-Armsjön-Everts, Nordanstigs kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1 346 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
41 033 kr/år

Välkommen till Årskogen 766 - ett enastående läge med utsikt över Armsjön! Här kan vi nu erbjuda en fastighet med strandnära läge samt servitut för brygga, strandremsa, bastu och avloppsanläggning. Ett boende så nära en egen sjötomt man kan komma med en huvudbyggnad om 90 kvm för såväl åretrunt- som fritidsboende.

Med placering i soligt söderläge finner man det charmiga bostadshuset med vackert ljusinsläpp och hänförande sjöutsikt. Planlösningen erbjuder ett kök i grått utförande med en lyxig känsla och köksö samt öppen planlösning mot vardagsrum/matrum med utgång till både trädäck samt uterum. Det inglasade uterummet är försett med elburen golvvärme samt vår/höst glas för året runt användning. I allrummet finns en kamin väl placerad för hög mysfaktor och spridning av värme i hela bostaden. Vidare finns hall med platsbyggda garderober, duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt två sovrum. Uppvärmning via direktverkande el och luftvärmepump. Fastigheten är fiberansluten.

På tomten finns ett rymligt isolerat, gästhus med förråd i anslutning samt ytterligare ett förråd vid uppfarten.

Lummig trädgård som erbjuder stor gräsmatta, buskar och rabatter med flertalet uteplatser. Gräsmattan leder vidare till sandstranden med både brygga och bastubyggnad. Soldäck i flera väderstreck som rymmer både loungegrupp, matgrupp samt ett nedfällt spabadkar. Armsjön är en ljuvlig plats för sol och bad, med båt når man Blomsteroviken, Skedlobodstrand samt Nyråviken. Vinteraktiviteter erbjuds bland annat i Nolbybacken i Sundsvall (25 km) eller Hassela Ski Resort som finns inom bekvämt avstånd eller varför inte en tur på isen med längdskidor eller skridskor.

I Årskogen bor man på pendlarvänligt läge med ca fyra timmar till Stockholm, 20 minuter till Sundsvall, 40 minuter till Hudiksvall och 10 minuter till Gnarp med tågförbindelser.

Hela fastigheten är mycket välskött och i gott skick.

Varmt välkomna med er intresseanmälan.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Hudiksvall

Kontakta mäklaren

Lisa Gjers

Mäklarhuset Hudiksvall
Mäklare Lisa Gjers, Mäklarhuset Hudiksvall
072-601 70 06
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas