Rinnen Björkliden 1

Arvika kommun Se på karta

1 100 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
1 976 m²
Byggår
1957

Välkomna till denna charmiga lilla villa i Mangskog. Här erbjuds 72 kvm fördelat på två sovrum, vardagsrum samt kök. En trappa ner kommer man till källaren med ett garage, pannrum samt en tvättstuga och en wc. På tomten finns en vedbod och gott om plats för att parkera bilen. Från bostaden har man nära till den vackra naturen som erbjuder både svamp, jakt och fiske och på vintern finns även fina skoterleder.

A V S T Å N D
1,4 mil till Edane
2,3 mil till Arvika
3,6 mil till Sunne
6,8 mil till Karlstad

O M R Å D E
I området finns badstränder som nyttjas vid varma sommardagar men även för att åka skridskor på under vintern. Det finns förskola samt skola upp till 6:an. I närhet finns både matbutik samt bussförbindelser in till Arvika och Edane bland annat. Ett mysigt område som passar alla!

I närheten finns även fina leder och härlig pulkabacke för både stora och små vid Rokkmakkstugan.
Såhär beskrivs den vackra leden:
Ängenleden går runt Ängsjön. Det finns flera platser att starta vandringen på och det finns flera rastplatser. Leden har stora nivåskillnader, med fin utsikt från höjderna. Leden går genom både skogs- och kulturlandskap. Ängsfloran är levande kulturspår av tidigare brukares möda med lien. I området har det funnits både finnbosättningar, säterbruk och torpare. Möjligheten finns att du kan se älg, rådjur och tjäder. Vill du vandra en kortare runda kan du vandra Ängenleden en bit och därefter ta grusvägen, längs sjön, tillbaka till din startplats.

Läs mer hos mäklaren
Agentur Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Julia Nordin

Agentur Fastighetsförmedling
0703814060