Tängvägen 90

Ås, Krokoms kommun Se på karta

900 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
30 m²
Tomtarea
1 383 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
7 599 kr/år

Nu finns möjligheten att förvärva ett riktigt litet smultronställe på jordbruksmarkerna i Ås! Idag finns en enkel liten stuga på platsen, men med närheten till stan och Ås skulle detta även kunna vara en underbar plats att bygga sitt egna hem på. Det märks att marken är bördig då det på platsen frodas av buskar, träd, röda och svarta vinbär, hallon och rabarber! En klar fördel för dig som vill njuta av växtligheten direkt. Med detta sydvästliga läge kan man njuta av solen och utsikten hela dagen fram till den vackra solnedgången bakom fjällen. En kort promenad härifrån så har ni nått Storsjöns strand med möjlighet till svalkande bad och för dig som gillar båtlivet finns Ås Båtklubb nära till hands!

Tomten uppmäter 1 383 kvm och det finns idag elanslutning på fastigheten medan vatten och avlopp saknas. Förutom stugan finns en enklare garage/förrådsbyggnad. Det står även ett gammalt uthus som bör rivas. Även en närliggande fastighet, Ösa 3:14 finns till salu.

Med direkt närhet till Ås så finns det lättillgängligt med flertalet förskolor, skolor samt idrottsanläggning, fotbollsplaner, ridskola och skidspår. Här kan ni även köpa färska grönsaker direkt från den lokala producenten Ås Trädgård och fika på trevliga Fröjas café. Mycket varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Sara Näslund

Storsjömäklarna AB
Mäklare Sara Näslund, Storsjömäklarna AB
070-2578822