Sunnanvägen 1

Asmundtorp, Landskrona kommun Se på karta

2 350 000 kr

2 495 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
722 m²
Byggår
1933
Driftkostnad
21 379 kr/år

I den gemytliga byn Asmundtorp strax utanför Landskrona, finns nu en villa med stor trädgård och härliga uteplatser.

På entréplan bjuder huset på en stor hall, vardagsrum och modernt renoverat kök samt stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. I direkt anslutning till köket ligger utgången till den stora altanen perfekt när man vill njuta av middagen eller kaffet utomhus. En trappa upp hittar vi sovrumsavdelningen bestående av två sovrum samt allrum/sovrum.

Trädgården är placerad på en hörna och läget bjuder på sol hela dagen. Framsidan har en singelklädd uppfart framför förrådet där du får plats med minst 3 bilar. På baksidan finner vi altanen/trädäcket, där det finns gott om plats för både grill och sittplats. Dessutom finns en stor gräsmatta som är mycket lämplig för en pool och för barnen att springa runt på, trädgården inhängas av en häck.

I Asmundtorp finns förskola samt skola upp till nian. Här finns också livsmedelsaffär, pizzeria, en stor plantskola och en vacker kyrka från 1897 som är ett riktigt landmärke. Till Landskrona cyklar man på 20 minuter och vill man ta tåget är närmsta station Billeberga som ligger endast tre kilometer bort, där tåget sedan snabbt tar en till Lund, Helsingborg eller Malmö.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Landskrona

Kontakta mäklaren

Emma Sandell

Bjurfors Landskrona
Mäklare Emma Sandell, Bjurfors Landskrona