Rävstigen 7

Åstorp Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
140 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
566 m²
Antal besök
2 019
Dagar på Hemnet
6

Välkomna till Rävstigen 7, ett trevligt modernt enplans hus belägen på en hörntomt i Åstorp.

Dess vitputsade fasad och tegelpannor skänker smak av modernitet och vi finner här ett härligt beläget och praktiskt hus med alla nya moderniteter. På tomten står även ett väl taget till kvadraten garage som är anslutet till huset.

Låt oss kliva in där vi möts av en öppen och social planlösning med ett ordentligt ljusinsläpp tack vare fastighetens stora fönster och låt fötterna värmas av golvvärmen som finns i hela huset. I anslutning till hallen finner vi ett fräckt khakigrönt kök, från Kvik, med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Vinkyl och en side by side finns för familjen att bruka och med hjälp av en trevlig köksö samlas både familj och vänner naturligt till vad man kan påstå bli den sociala samlingsplatsen i huset. All spotlights belysning går att drivas genom plejd för optimal bekvämlighet.

Intill köket finner vi husets tvättstuga som är utrustad med en helt ny tvättmaskin och torktumlare.
Vardagsrummet är lätt möblerat och rymmer både en stor soffgrupp och plats för ett stort matbord och här finner vi även en direkt anslutning till husets andra badrum.

In till hallen till vänster finner vi det andra badrummet och här finner vi även husets tre sovrum för er som är i behov av fler sovrum så finns den möjligheten att skapa.

Nu har Ni möjligheten att förvärva denna härliga familjevilla!
Välkomna att kontakta Marcus Johansson för visning!

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne och är ett lugnt och barnvänligt område. Åstorp är beläget vid Söderåsens nordvästra sluttning och med närhet till motorvägen på E4:an. I Åstorp har ni ett kort avstånd till Helsingborgs centrum och det finns goda tågkommunikationer. Promenadavstånd till allt vad byn har att erbjuda från livsmedelsbutiker (OJ och Lidl), blomsterhandel, pizzeria, vårdcentral, bensinstation, systembolaget, Padel & Gym, busshållplats och tågstation. Ett toppenläge med andra ord, välkomna att kontakta ansvarig mäklare så berättar vi mer!

Läs mer hos mäklaren
Nyvå Fastighetsförmedling AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.