Färnebovägen 522

Bastfallet, Sandvikens kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Biarea
97 m²
Tomtarea
1 568 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
26 200 kr/år
Antal besök
2 799
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till en lantligt belägen fastighet i Bastfallet, mellan Årsunda och Österfärnebo. Här är det bara att trava rätt ut i naturen på någon av de fina stigarna i närheten och känna lugnet. Husets baksida vetter ut över de vida åkrarna och här kan du njuta av solnedgången utan kompromisser!

Villan har nybytt tak 2019 inkl råspont, hängrännor och hela paketet, luft/vattenvärmepump från 2017, kök från 2019, djupborrad brunn för dricksvatten och godkänd trekammarbrunn med infiltration. Dränering av källare med platonmattor är gjord. Fiber är indraget.

Villan disponeras genom kök, vardagsrum, badrum och två sovrum på entreplan samt källare med pannrum, tvättstuga, förvaring samt möjlighet att nyttja som extra sovrum/ hobbyrum.

Vidbyggt med huset finns garage med plats för en bil, här har du även ingång direkt till källaren. På tomten finns även uthus med vedbod och allehanda förvaring.

Bastfallet är en mindre by belägen längs tidernas väg, 272, mellan Årsunda och Österfärnebo. Du har ca 15 minuter med bil till Strandbaden i Årsunda, Gästriklands riviera. Mataffär och bensinstation finner du i både Årsunda och Österfärnebo.

Kommer till salu inom kort, anmäl dig för uppdateringar!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

Kontakta mäklaren

Viktor Löf

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
Mäklare Viktor Löf, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
070-998 22 43

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.