Bertnäsvägen 26

Bertnäs, Piteå kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
99 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
1 872 m²
Byggår
1890
Energiklass
F
Driftkostnad
59 501 kr/år

Vi välkomnar er till en fastighet utöver det vanliga! Detta är ett ställe som ni absolut måste uppleva på plats. Längst in på gatan finner ni detta fantastiska hus där huvudbyggnaden har genomgått en totalrenovering sedan 2017 fram till idag. Allt från VVS och el till nya fönster samt ytskikt är nytt. Dessutom har man år 2020 byggt ut huset med hall/vardagsrum samt installerat solceller 2022. Köket renoverades också under förra året. Huset har mycket trevliga gemensamma ytor att umgås på med bland annat utbyggnaden samt det stora köket. Allrummet på övre plan med kamin kan användas till sovrum om behovet finns för fler än ett i huset.

Men vi måste prata om läget och utomhusmiljön. Altaner i olika nivåer som binder ihop alla byggnader på tomten. Det stora utomhusköket i anslutning till uthuslängan. Stenläggningarna med plantering och stor gräsmatta med plats för odlingar om så önskas. Tallskogen som inramar fastigheten och erbjuder många äventyr att utforska och bär att plocka. Och för att inte glömma närheten ner till havet för ett fantastiskt friluftsliv både vinter och sommar!

2020 byggdes gäststugan med plats för fyra gäster. Vidare är uthuslängan renoverad löpande och är inredd till ett allrum med kök och kamin, ett badrum med kakel/klinker samt vedeldad bastu. Detta tillsammans med gästhuset hyrs idag ut till turister vilket genererar en fin inkomst varje år då det är ett populärt resmål för bl.a. turister från Tyskland. Vidare finns förråd samt vedbod i längan.

I natursköna Bertnäs bor ni med skog och hav som granne men med E4an endast några minuter bort. Perfekt beläget för pendling både till Piteå och Luleå. Huset är Varudeklarerat!

Med solen lysandes på tomten hela dagen får ni svårt att överträffa läget på denna fastighet. Välkommen att höra av er vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Kontakta mäklaren

Anna Marklund

Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Mäklare Anna Marklund, Svensk Fastighetsförmedling Piteå
070-6683497

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.